Ho heu llegit bé, 40a edició de la Caminada Popular d’Oló. Aquest any SÍ. De la mateixa manera com vam fer fa poc amb la Saltamarrades podem organitzar i gaudir de la nostra caminada!

40a Caminada Popular d’Oló pel Molí d’Altimires a Sant Miquel d’Oló

Diumenge 29 de maig de 202

Nou recorregut per tornar a gaudir dels camins i paisatges de Santa Maria d’Oló. Aquest cop en endinsem cap a la vessant sud-est, passant per algunes de les parts més altes del nostre terme municipal. El recorregut consta d’uns 14km amb uns 450m de desnivell positiu. Està degudament senyalitzat amb cintes durant tot el recorregut, on trobarem diversos avituallaments per agafar forces. El primer serà al Molí d’Altimires (3km), el segon tocant a la Casa de Roselles (6Km), el tercer a Sant Miquel d’Oló (9,5Km), on hi haurà l’esmorzar amb pa i botifarra, formatge i hamburgueses veganes, i l’últim control a l’Horta del Pardols (12Km).

L’itinerari

Sortida de la Plaça Catalunya · Cal Vilar · Serra Borina · Riera d’Oló · Font de les Hortes · Roselles · Sant Miquel d’Oló · Sender fins a la Baga Negra · Cal Bernat · Plaça Sant Antoni Maria Claret · Arribada Plaça Catalunya.

Descarregueu el recorregut aquí.

Hora i lloc de sortida: De 2/4 de 8 del matí fins a 2/4 de 9 a la Plaça Catalunya.
Inscripcions: A la mateixa sortida.
Preu adults: 10€ no soci,  8€ soci del C.E.Oló.
Preu infantil (menors de 14 anys): 6€ no soci, 4€ soci del C.E.Oló.

Hi haurà obsequi per a tothom.

Ens veiem!