En aquest itinerari familiar ens endinsarem dins el Parc Natural del Montseny per conèixer l’Empedrat de Morou. És una ruta circular que comença i acaba al Centre d’Informació de Can Casades(Santa Fe del Montseny).

La sortida comença al Centre d’Informació on es pot deixar el cotxe. Tot el recorregut està senyalitzat amb fites de color taronja. Durant el recorregut passarem per l’Escola de Natura de Can Lleonart, i seguidament travessarem boscos de castanyers, faigs i falgueres fins arribar el Pla de Malladius. Un cop aquí passarem una espessa fageda fins arribar a l’Empedrat de Morou, i des d’aquí dalt podrem gaudir d’unes visites impressionants de la Vall de Santa Fe, el Turó de l’Home i les Agudes.

A partir d’aquí ja ve el camí de tornada que ens porta cap el bosc de faigs fins arribar a la bifurcació, i agafar el camí de la dreta direcció al Pantà de Santa Fe.

Continuarem vorejant el pantà fins a la Fabriqueta, una antiga centraleta del pantà, i seguidament després d’una lleugera pujada trobarem Can Lleonart. Finalment continuarem fins el punt de partida de Can Casades.

80D_MG_5933 2.jpg

La distancia: 5,5 Km i Desnivell: +169m

HORA i LLOC DE LA SORTIDA: 7:45 de la plaça Catalunya (amb cotxes propis), agafarem la C-25 direcció Girona, i després agafarem la carretera GI-544 direcció a Viladrau, abans d’arribar trencarem direcció el Coll de Sant Marçal per la carretera GI-5201 fins arribar al Centre d’informació de Can Casades a la població de Santa Fe.

Cal portar esmorzar.

+INFO: Per a més informació trucar 685818660 (Roger) i 619668063 (Montané) o enviar un correu a centreexcursionistaolo@gmail.com.

US HI ESPEREM!!