En aquesta excursió caminarem per un territori que no ens podem perdre mai dels mais… És un lloc ple de racons, senders, cingles, balmes i molts paratges més per gaudir de la natura. La ruta començarà al poble de Tavertet, visitarem el Salt del Molí i seguidament anirem endinsant-nos cap al món de les balmes trobant la Balma de les Piques, les Balmes del Sunyer de Baix, la Balma de les Moles i la Balma dels Bugaders. Per acabar arribarem al Barret d’en Perereda. La ruta serà circular amb una distancia de 9km aproximadament. És una sortida apta per a tothom, així que esperem que us animeu a venir a gaudir del Cabrerès-Collsacabra. ANIMEU-VOS!!

IMG_6148

 

HORA i LLOC DE SORTIDA: 7:45h de la plaça Catalunya (amb cotxes propis), agafarem la C-25 direcció Girona, i després agafarem la carretera C-153 de Vic a Olot, desviant-se en el Km 16,3 cap a l’Esquirol, travessant aquest poble i continuant 13Km per la BV-5207.

Cal portar esmorzar.

+INFO: Per més informació trucar 636300579 (Badoreny) o enviar un correu a centreexcursionistaolo@gmail.com.

US HI ESPEREM!