Aneu guardant el diumenge 22 d’abril perquè des del Centre Excursionista tornem de la Setmana Santa amb moltes ganes!

En aquesta excursió caminarem per un territori poc conegut per la majoria de nosaltres, la Serra de Pinós. La serra és exactament en el centre geogràfic de Catalunya, situada entre les comarques de la Segarra, l’Anoia i el Solsonès. Té un important interès natural i un llegat històric medieval, entre el patrimoni més rellevant es troba la Torre de Vallferosa. És una torre de guaita que es troba a Vallferosa, pertany al municipi de Torà a la comarca de la Segarra.

Picture1.png

La sortida la dividirem amb dues parts. Primer farem un petit recorregut d’uns 4km per l’entorn de la Serra de Pinós i esmorzarem. A la segona part visitarem la Torre de Vallferosa, en el guiatge de la qual ens explicaran tota la història sobre la fortificació i aquestes contrades.

Hora i lloc de la sortida: 7:45h de la plaça Catalunya (amb cotxes propis), agafarem la C-25 direcció Lleida, sortirem a Calaf i seguirem per la carretera (1412a) de Ponts fins a Torà. Des d’aquí agafarem la carretera LV-3005 fins a Santa Maria de Vallferosa, on arribarem cap a les 9h. Cal portar esmorzar.

La sortida serà gratuïta pels socis del centre i tindrà un cost de 2€ per persona pels no socis, els menors de 16 anys no hauran de pagar. El pagament s’efectuarà el mateix deia de la sortida i si ho podeu portar exacte facilitarà el procés. Merci.

Per a més informació trucar al 636300579 (Badoreny) o enviar un correu electrònic a centreexcursionistaolo@gmail.com

US HI ESPEREM!