ATENCIÓ!! Convoquem a tots els participants de l’sprint vertical el dissabte a les 20.00 a Cal Tutó. També podreu inscriure-us per participar-hi el mateix dia de 20.00 a 20.30. Animeu-vos! Serà ple d’emoció i molt divertit!

 

Vine a la festa del desè aniversari del CEO el proper 2 de juliol i celebra amb nosaltres els 10 anys de la fundació del centre excursionista. 

Ja estan obertes les inscripcions! Podeu inscriure-us o bé adreçant-vos a l’ajuntament d’Oló, o bé a través d’aquest enllaç

Normativa general:

– Pels nens/es menors de 14 anys participar a l’sprint vertical és gratuït i la inscripció es farà en el mateix moment a la plaça Sant Antoni Maria Claret. Tot i així sí que hauràn d’inscriure’s prèviament en el cas que es quedin a sopar. El preu del sopar pels nens és el mateix que els dels adults.
– A partir de 14 anys caldrà que els pares omplin l’autorització allà mateix. Caldrà també que s’inscriguin prèviament com un adult (abonar el cost de la participació a l’sprint vertical i la del sopar, si és el cas).

Recorregut nens:
De 5 a 7 anys (cal tutó-cal cisteller)
De 8 a 10 anys (cal tutó-cal carmona)
De 11 a 13 anys (cal tutó-cal ceba)
A partir de 14 anys el circuit serà igual que els adults.

Recorregut adults:
Se sortirà des de la riera fins al castell passant per la costa.

Premis adults:
Hi haurà premi pels 3 primers homes i les 3 primeres dones.

A les 20.00h  es convoca a tots els participants (petits i grans) a la plaça Sant Antoni Maria Claret on es farà l’entrega de dorsals i un petit briefing

 

asalt_al_Castell_olo3